BEDRIJF
. historie
. planning
. transport
. dierwelzijn
. faciliteiten
. certificering
. wagenpark
. videos
VACATURES
LINKS
CONTACT
LAADTIJDEN


Overname van de activiteiten van Kamphof Veetransport door Groot Zevert Livestock

Lees alles over de overname op:

https://www.grootzevert.nl/blog/overname-kamphof-veetransport/

TRANSPORT Wij verzorgen dagelijks vervoer voor/naar:

1. Slachthuizen
Dagelijks en wekelijks vervoer van runderen voor diverse handelaren uit de provincie Overijssel naar slachterijen in Oldenzaal, Amsterdam en Epe. Verder naar elke andere slachterij als er genoeg runderen zijn.


2. Exportverzamelplaatsen
Voor diverse organisaties verzamelen wij de fokrunderen uit het hele land en brengen deze dan naar exportverzamelplaatsen waar de dieren in voor een bepaalde tijd in quarantaine gaan. (o.a. Oldeman in Vinkenbuurt, v.d. Wetering in Brakel, v.d. Wetering in Zwolle, Verhagen in St. Oedenrode, Dijkstra in Hijlaard, De Boer in Boksum, van Dommelen in Woerden en Reimink in Lemelerveld).


3. Fokvee veilingen en keuringen
Voor diverse fokorganisaties verzorgen wij transporten naar binnen- en buitenland. Ook verzorgen wij voor CR Delta het vervoer uit het hele land naar diverse keuringen. Verder verzorgen wij de aan- en afvoer van de dochtergroepen voor de NRM.


4. Top Quality Livestock
Voor diverse organisaties verzorgen wij de transporten van exclusieve fokrunderen door geheel Europa.


5. Bedrijfsverplaatsingen
Bij verhuizing verzorgen wij het transport van de gehele rundveestapel. Wij hebben hier veel ervaring mee en zorgen dat het perfect gebeurt.


6. Geiten verplaatsen.
Met onze gesloten veewagens rijden wij ook veel fokgeiten. Deze wagens zijn ideaal voor deze transporten omdat geiten niet tegen tocht kunnen. Met deze wagens kunnnen wij een perfect klimaat in de wagen garanderen!


7. Vervoer door Europa.
Wij vervoeren fokrunderen door heel Europa. De ritten die wij doen zijn binnen de rijtijden van onze chauffeurs te halen. Dit houd in dat we niet verder rijden dan 21 uur (vanaf de laadplaats gerekend).
Hierbij wordt de reistijd scherp in de gaten gehouden en worden de dieren onderweg gevoerd.
De wagens zijn natuurlijk voorzien van gprs systeem, drinkbakken en ventilatoren.

Dierwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel.